Işık'ın yeni mezunları..

Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde 6 Temmuz günü düzenlenen 14. Dönem Mezuniyet Töreni, öğrenci, veli ve yakınlarından oluşan kabalık ve coşkulu bir davetli topluluğu ile gerçekleştirildi.

11 Temmuz 2013 - 08:52
 
Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde 6 Temmuz günü düzenlenen 14. Dönem Mezuniyet Töreni, öğrenci, veli ve yakınlarından oluşan kabalık ve coşkulu bir davetli topluluğu ile gerçekleştirildi.
Tören, Işık Üniversitesi Dans Kulübünün salsa, baçata ve valsten oluşan üç güzel dans gösterisiyle başladı. Törende bölüm ve fakülte birincilerinin konuşmalarından sonra sırasıyla Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak, Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman, FMV Yönetim Kurulu Başkanı Y. Müh. Tufan Durgunoğlu, öğrencileri başarılarından dolayı kutladılar ve hayat yarışının henüz şimdi başladığını dile getirerek mezunlara, IŞIK Ailesinin bir ferdi olarak Vakfı ve Üniversiteyi her platformda başarılı ve iyi bir şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ve gurur yaşatmaya devam edeceklerini dile getirdiler. Daha sonra fakülte ve bölümlerde dereceye giren mezunlara kupaları ve diplomaları Mütevelli Heyeti ve Vakıf üyeleri tarafından verildi. Diplomalarını alan mezunlar, mezuniyet yeminlerini hep bir ağızdan ettikten sonra büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlatarak geleceğe ilk adımlarını attılar. Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman, “Bu güzel mezuniyet töreninde protokolü gençlerimiz lehine biraz ters çevirebilirim. Çünkü bugün gençlerimizin, mezunlarımızın günü, sevgili gençler! Sevgili Işıklı gençler! Işık Üniversitesinden bugün mezun oluyorsunuz. 21. yy’in 14. Mezunları oluyorsunuz ama 21.y.y.’a zannediyorum 2000 yılında değil de sanki son bir iki sene içerisinde girmeye başladık, onu iliklerimize kadar solumaya başladık. Çünkü bu iki sene içerisinde hele hele ülkemizde gençlerin olumlu varlığını çok daha güçlü hissettik” dedi.
 

ARŞİV