İstanbul Bölgesel Gençlik Çalıştayı yapılacak

Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan ve gençlik politikalarının belirleneceği, “Gençlik Şurası”nın ön hazırlık çalışmaları kapsamında, 14 ilde bölge çalıştayları yapıldı.

22 Mart 2012 - 13:30

Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan ve gençlik politikalarının belirleneceği, “Gençlik Şurası”nın ön hazırlık çalışmaları kapsamında, 14 ilde bölge çalıştayları yapıldı. 15.'inci ve son çalıştay ise İstanbul’da düzenlenecek.

İlki 1988 yılında gerçekleştirilen, Mayıs ayında yapılacak olan Gençlik Şurası'na temel oluşturulması amacıyla, İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakalarında önümüzdeki günlerde belirlenecek bir tarihte gerçekleştirilecek olan Çalıştaya, İstanbul’daki kamu kurum ve kuruluşları ile üniversite ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılacak.
Söz konusu bölgesel gençlik çalıştayının gerçekleştirileceği tarih ve yer belirlendikten sonra ilgililere bildirilecek. Çalıştaya katılım için müracaatlar devam ediyor.
 
Katılımcı formuyla fotoğraf göndermeyenler vesikalık fotoğraflarını jpeg formatında [email protected] e-posta adresine göndererek çalıştaya katılabilecekler.

ARŞİV