İTO'dan kan bağışına destek

İTO Eylül ayı olağan meclis toplantısında, 43 gönüllü tarafından Kızılay’a kan bağışında bulunuldu.

26 Eylül 2013 - 15:02
İTO Eylül ayı olağan meclis toplantısında, 43 gönüllü tarafından Kızılay’a kan bağışında bulunuldu.
 
Mustafa SÜRMELİ
 
Kan vermenin öneminin de vurgulandığı toplantıda bir kişinin Kızılay’a yapacağı kan bağışından, gerektiğinde ihtiyaç sahibi 3 kişinin hayat bulacağı katılımcılara hatırlatıldı.
İstanbul Ticaret Odası(İTO) Yönetim Kurulu Başkanı, İbrahim Çağlar’ın da kan bağışında bulunduğu organizasyona, İTO Gözlükçülük Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Numan Hocaoğlu da katılarak organizasyona destek verirken, bağışçılara hem kan veren açısından hem de kanı alacak kişiler açısından kan vermenin önemini hatırlattı. Aynı zamanda Türk Kızılay’ı Kadıköy Şube Başkanlığını da yürüten Hocaoğlu, kan bağışı yapan meclis üyelerine ve komite üyelerine teşekkür etti.
 
KIZILAY’A BİR DESTEK DE DOKTORLARDAN
Erenköy Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi çalışanlarında da Kızılay Kadıköy Şubesi’ne destek verdi. Başhekim Osman Sümengen’in girişim ve katkılarıyla hastane çalışanları aralarında toplamış oldukları, çocuk ve bayan giyimi başta olmak üzere, 15. koli  giyim malzemesini Türk Kızılay’ı Kadıköy Şube Başkanı Numan Hocaoğlu’na teslim etti. Hocaoğlu,  hastane başhekimliğinde düzenlenen seremonide yaptığı konuşmada yardımlaşmanın önemine değindi ve toplanan bu ayni yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere teslim aldı.  Doktorundan işçisine varana kadar yardımlaşma projesine katkı sağlayan tüm hastane personeline teşekkür eden Hocaoğlu, “Öncelikli Kadıköy ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdır. Şube telefonlarını arayıp adreslerini yazdırmaları gerekiyor. Ardından en kısa sürede yetkili arkadaşlarımız bizzat adreslere giderek inceleme yapıyorlar. İnceleme sonucunda tespit edilen ihtiyaçları karşılıyoruz. Şube telefonlarımız. 0216 336 05 66-336 99 07” dedi.
Erenköy Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Osman Sümengen, “Kızılay hepimizin. Kuruma güvenimiz tam. Yardımlaşmalarımız  inşallah bundan sonra da devam edecektir” diyerek, yardımların,  Kızılay aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı inancını paylaştı.


ARŞİV