Kabare Dev Aynası'ndan ‘Ya Tutarsa'

Yeni sezona hem ibretlik hem de neşeli bir oyun olan ‘Ya Tutarsa’ ile giren Kabare Dev Aynası, seçim atmosferine giren ülkemizin nabzını sahneye taşıyor!

18 Aralık 2013 - 09:46
Yeni sezona hem ibretlik hem de neşeli bir oyun olan Ya Tutarsa’ ile giren Kabare Dev Aynası, seçim atmosferine giren ülkemizin nabzını sahneye taşıyor! 
 
Geçtiğimiz tiyatro sezonunda “Bize Bir Haller Oldu” oyununu sahneleyen, 13 yıllık sanat yaşamında yalnızca kabare tarzında oyunlar sergileyen ülkemizin tek aktif kabare tiyatrosu olan Kabare Dev Aynası yeni sezona hem ibretlik hem de neşeli bir oyunla girdi: Ya Tutarsa?
 
KABARE BİR NABIZ TİYATROSUDUR
Oyunlarında en ciddi sorunları bile eğlenceli taraflarıyla ele alan Kabare Dev Aynası, yeni oyunuyla, seçim atmosferine giren ülkemizin nabzını, kıyıda köşede kalmış Çulsuzlar Kasabasında yaşanan birbirinden komik seçim manzaralarıyla sahneye taşıyor! Oyunun yazarı ve yönetmeni Ali Erdoğan, Türkiye'de kabarenin öncüsü olan Türk Tiyatrosu'nun usta yazarlarından Haldun Taner’in, “Kabare bir nabız tiyatrosudur. Kabare oyununda ülkenin nabzıyla sahnedeki oyunun nabzı aynı anda atar” dediğini hatırlatarak, yeni oyununun da yöneticisini arayan bir kasabada yaşanan seçim atmosferini anlattığını söyledi.
 
OYUNUN KÜNYESİ
Yazan-Yöneten: Ali Erdoğan, Müzik düzenleme: Ayhan Yavaş, Söz-Müzik: Ali Erdoğan, Işık-ses: Murat Kızılkaya, Oynayanlar: Ali Erdoğan, Celal Belgil, Sibel Erkan, Sedat Dalar, Meriç Eroğlu, Çağla Şadoğlu, Gökhan Keskin
Oyun Programı da şöyle;
-20 Aralık Cuma-20.30/Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi
-21 Aralık Cumartesi-20.30/Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi
-29 Aralık Pazar-15.30/ Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi
 

ARŞİV