@kadikoybelediye ödülünü Can Dündar'a adadı

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri’nde Resmi Kurum kategorisinde birinci olan Kadıköy Belediyesi ödülünü Can Dündar’a adadı

10 Aralık 2015 - 12:50

Esprili, ilgili, ve hazırcevap hesap yönetimiyle adından sıkça söz ettiren  @kadikoybelediye  bir ödül daha aldı.
İTÜ İşletme Mühendisliği tarafından 2010 yılından beri düzenlenen ve Türkiye’de Sosyal Medya alanında en önemli ödüllerden biri olan İTÜ Sosyal Medya Ödülleri, Maçka Kampüsü’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında düzenlenen etkinlikte 2015 yılının bireysel ve kurumsal alanda sosyal medyanın en aktif kullanıcıları ve en etkili sosyal medya kampanyaları belirlendi.

520 BİN OY KULLANILDI
Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmada 520 bin kişi internet üzerinden oy kullandı.  Resmi kurum kategorisinde Beşiktaş Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TBMM ve Dış İşleri Bakanlığı ile yarışan Kadıköy Belediyesi (@kadikoybelediye ) birinci oldu.  @kadikoybelediye 2013 ve 2014 yıllarında gerçekleşen İTÜ Sosyal Medya Ödülleri’nde de kamu kurumu kategorisinde birinci olmuştu.
Kadıköy Belediyesi aldığı ödülü Facebook hesabından şöyle duyurdu: “İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Medya Ödülleri’nde kamu kurumu kategorisindeki ödülü, 500 binden fazla kişinin oy kullandığı oylama ile Kadıköy Belediyesi kazandı. Bu ödülü 3 yıl önce bizimle beraber, gazeteciler kategorisinde Can Dündar almıştı, kendisi şu an soğuk bir cezaevi hücresinde. Ödülü kendisine ithaf ediyoruz.”
28 kategoride sosyal medyada en iyilerin belirlendiği günde, sivil toplum kuruluşu kategorisinde LÖSEV, sanatçı kategorisinde Sıla, içerik platformu kategorisinde Onedio.com, yazar kategorisinde Ahmet Ümit, radyo kategorisinde Power FM, mizah kategorisinde Cem Yılmaz ve haber kaynağı kategorisinde Hürriyet ödüle değer görüldü.

 

ARŞİV