Kadıköy'de öğretmenler günü özel konseri bu akşam

Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenler gününü özel bir konserle kutlayacak. Belediye, ilçede görev yapan 3 bin öğretmeni yolladığı davetiye ile bu akşam Hüseyin Turan'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konsere davet etti.

21 Kasım 2023 - 15:21

Kadıköy’de görev yapan yaklaşık 3 bin öğretmen, Kadıköy Belediyesi’nin düzenleyeceği 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine davet edildi. Bostancı Gösteri Merkezi’nde bugün saat 20.00'de gerçekleştirilecek etkinlikte halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan sahne alacak. 

Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü ilçede görev yapan tüm öğretmenleri davet ettiği bir etkinlikle kutlayacak. Etkinlikte, halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan, şarkılarıyla öğretmenlere keyifli bir akşam yaşatacak. 

KONSER BU AKŞAM 

21 Kasım Salı günü saat 20.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser öncesi, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı, kısa bir açılış konuşması yapacak. 

ÖĞRETMENLERE KİTAPLAR HEDİYE EDİLECEK

Etkinlik kapsamında davet edilen öğretmenlere; Dr. Mehmet Alev Coşkun’un yazdığı Atatürk’ün Hatıraları, Niyazi Altunya’nın yazdığı Türkiye’de Eğitimin Son 100 Yılı, Prof Dr. Bilsay Kuruç, Dr. Mehmet Alev Coşkun, Onur Öymen ve Prof Dr. Hüseyin Pazarcı’nın birlikte kaleme aldığı 100. Yılda Lozan’ın Önemi, Mucize Özünal’ın yazdığı Yıldız Avcısı kitaplarını hediye edecek.


ARŞİV