Kadıköy’de temizlik ve bakım çalışmaları hızlandırılıyor

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’ün sokak ve caddelerini daha temiz ve daha yaşanabilir bir halde tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.

16 Mayıs 2024 - 11:25

Son haftalarda ilçe genelinde bir yandan yolların ve kaldırımların bakım, onarım çalışmaları devam ederken diğer yandan da sokak ve caddelerin temizliği için yapılan çalışmalar hızlandırıldı. Belediye’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 600 personel ve 44 araç, vardiyalı bir şekilde çalışarak 7 gün 24 saat sokak ve caddelerde Kadıköylülere hizmet vermek için yoğun bir mesai harcıyor. Kadıköy Belediyesi, önümüzdeki dönemde temizlik ile çöp toplama personeli ve araçlarının sayısını da arttırmayı hedefliyor.



Sahip olduğu kültür, sanat, spor merkezleriyle İstanbul’un en çok ziyaretçi alan ilçelerinin başında gelen Kadıköy’ün her zaman temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olarak kalması için çalışan belediye ekipleri, özellikle çok fazla ziyaretçi alan noktalarda günde 5-6 defa temizlik çalışması yapıyor. Ekipler, geçtiğimiz günlerde de Göztepe ve Acıbadem mahallerinde çöp konteynerlerinin ve sokakların yıkama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdi.


ARŞİV