Kadıköy Belediyesi 2016'ya böyle girdi

Haftalar öncesinden ilçeyi ışıl ışıl süsleyen Kadıköy Belediyesi, yeni yılı bandosuyla, kermesiyle, kutlamalarıyla karşıladı

30 Aralık 2015 - 19:37
Haftalar öncesinden ilçeyi ışıl ışıl süsleyen Kadıköy Belediyesi, yeni yılı bandosuyla, kermesiyle, kutlamalarıyla karşıladı
 
Kadıköy Belediyesi’nin farklı birimlerinde düzenlenen etkinliklerle 2016 yılı coşkuyla karşılandı. Yeni yıl dolayısıyla Belediye’ye bağlı çocuk yuvaları, Sosyal Yaşam Evi, Geçici Hayvan Bakımevi’nde çeşitli kutlama etkinlikleri düzenlendi. Kadıköy Belediyesi Bandosu ise her gün semtin caddelerinde unutulmaz konserler verdi. 31 Aralık’ta ise Kadıköy Belediyesi’nin merkez binasında personele narlar dağıtıldı.

HAYVANLARLA YILBAŞI KERMESİ
Kadıköy Belediyesi’nin Ataşehir’deki Geçici Hayvan Bakımevi’nde 26 Aralık Cuma günü düzenlenen yılbaşı etkinliği ve kermesine Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile birlikte hayvanseverler de katıldı. Düzenlenen kermeste elde edilen gelir barınma merkezindeki hayvanların ihtiyaçları için karşılandı.

ÇOCUKLARA YENİ YIL PASTASI
Kadıköy Belediyesi bünyesindeki Hasan Ali Yücel, İsmail Hakkı Tonguç, Mevhibe İnönü ve Bahriye Üçok Çocuk Yuvalarında da hafta boyunca kutlamalar düzenlendi. Çocukların coşku ve eğlencesi görülmeye değerdi. Kadıköy Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Yuvası’nda düzenlenen etkinliğe katılan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çetinkaya yuva öğrencileriyle müzikler ve şarkılar eşliğinde yeni yıl pastası kesti. Çocukların mutluluğuna eşlik eden Çetinkaya, herkese mutlu ve sağlıklı bir yeni yıl geçirmeleri dileklerini iletti. Başkan Yardımcılarından Mustafa Günalp de yuvalardaki çocuklarla birlikte yeni yıl kutlamasına katılarak çocukların mutluluğuna eşlik etti. Mevhibe İnönü Çocuk Yuvası’nda ise farklı bir etkinlik vardı. Doğuş Üniversitesinden Prof. Dr. Nazan Erkmen ve Grafik Bölümü öğrencileri, kendi yaptıkları el emeği ürünleri çocuklara hediye etti. Kutlamaya Belediye Başkan Yardımcısı Ülkü Koçar da katıldı.

SOSYAL YAŞAM EVİ’NDE KUTLAMA
Kadıköy Belediyesi Sosyal Yaşam Evi’nde de 29 Aralık Çarşamba günü yeni yıl kutlaması vardı. Hep birlikte şarkılar söylendi, 2016 için barış, mutluluk ve sağlık dilekleri paylaşıldı.

SOKAKTA MÜZİK VAR
Kadıköy Belediyesi, tüm Kadıköy’de yeni yılın coşkusunu yaşatmak için müzik programı da hazırladı. Yılbaşı bandosu 31 Aralık’a kadar, Kadıköy’deki 21 mahallenin sokaklarında yeni yıl ezgileri çaldı. 
Yeni yıl süslemelerine ve sokakta müziğe Kadıköylülerin ilgisi de büyük oldu. Kadıköylüler, dev ışıklı yılbaşı süslemelerin ve görsellerin önünde fotoğraf çektirirken, bandonun neşeli şarkıları ile dans etti.

MUMLARLA KARŞILANDILAR
Kadıköy Belediyesi personeli, 31 Aralık Perşembe sabahı yeni yılda bereket ve mutluluğun simgesi olarak bilinen nar biblolarıyla karşılandı.


ARŞİV