Kadıköy Belediyesi Öğretmenleri unutmadı

Kadıköy Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte şarkıcı Sıla sahne aldı

02 Aralık 2016 - 09:14
Kadıköy Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte şarkıcı Sıla sahne aldı
 
Kadıköy Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Bostancı Gösteri Merkezi’nde öğretmenleri ağırladı. Saat 19.00’da başlayan etkinlikte açılış konuşmasını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu yaptı. Nuhoğlu’nun konuşmasının ardından sahneye çıkan müzisyen Sıla şarkılarını öğretmenler için söyledi.

“ÇOK ÖNEMLİSİNİZ”
Konserin hemen öncesinde Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu öğretmenlere seslendi. Türkiye’nin Cumhuriyet’in kuruluşundan bu güne öğretmenlerin katkıları ve emekleriyle bu günlere geldiğini söyleyen Nuhoğlu şöyle devam etti. “Öğretmenleri olmayanların, yanlış yerde eğitim alanların bu ülkeye yaptığı kötülükleri çok kısa bir süre önce gördük. Eğitimi iyi olmayan ülkelerin hiçbir zaman gelişemeyeceğini, zenginleşemeyeceğini, demokratikleşemeyeceğini biliyoruz. O anlamda sizler bizim için çok önemlisiniz. Bu ülkenin geleceğe taşınmasında sizin emekleriniz olduğunu biliyoruz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor ve bu gününüzü kutluyoruz. Özgürlüğün kenti Kadıköy’den, Türkiye’yi demokratik bir ülke olma dileğiyle tekrar selamlayarak, sizi bu güzel konseri dinlemeye davet ediyorum.”

 ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEDİ
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun ardından sahneye çıkan Sıla, konsere, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başladı. Oldukça coşkulu geçen konserde Sıla en sevilen şarkılarını öğretmenler için söyledi.
Fotoğraflar: Gürbüz ENGİN


ARŞİV