Kadıköy Belediyesi'nden yeni yıl konseri

Kadıköy Belediyesi’nin yeni yıl için düzenlediği yeni yıl konseri Kadıköylüler’den yoğun ilgi gördü. 29 Aralık Çarşamba akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Sinem ve Didem...

30 Aralık 2010 - 13:08

Kadıköy Belediyesi’nin yeni yıl için düzenlediği yeni yıl konseri Kadıköylüler’den yoğun ilgi gördü. 29 Aralık Çarşamba akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Sinem ve Didem Balık kardeşler “Opera Twins” başlıklı bir konser verdi. Ücretsiz gerçekleştirilen konserde Sinem ve Didem Balık kardeşler muhteşem sesleri ve sempatik tavırlarıyla davetlilere keyifli saatler yaşattı.
Opera Twins, sevilen tangolar, Broadway Müzikalleri, meşhur opera düetleri, Türk Operetleri ve müzikallerinden oluşan yepyeni repertuarlarını Kadıköylülerle paylaştılar. Sinem ve Didem Balık kardeşler bu gece için hazırladıkları çok özel kostümleri ve şovları ile görsel bir ziyafet sundular.
Placido Domingo,J.D Florez,D.Zajick gibi birçok ünlüyle çalışan Opera Twins, her zaman ülkelerinde konser vermenin ayrı bir keyif olduğunu söylüyor.
Cansu ÇAĞIRTEKİN
 


ARŞİV