Kadıköy öğrencileriyle gurur duyuyor

Eğitim düzeyinin yüksek olduğu ilçeler arasında ilk sıralarda gelen Kadıköy’ün bu başarısı YGS sınav sonuçlarıyla da belgelendi.

11 Nisan 2013 - 13:41
Mustafa SÜRMELİ
 
Kadıköy Anadolu Maarif Lisesi Kadıköy’e gurur yaşattı. Lisenin  pek çok öğrencisi 2012-2013 üniversiteye giriş sınavı olan YGS’de derece yaptı. Irmak Öziskender YGS6’da Türkiye 1.si olurken, Dilek Özgenaz YGS1’de Türkiye 56.sı, Sıla Aydın YGS6’da Türkiye 59.su olarak Kadıköy’ün gururu oldular.
Lisenin başarısı bu öğrencilerle bitmedi. Melis Memioğlu, Muhemmet S. Dindar, Ercan Usta, Muhammet O. Elaçmaz, Zeynep Yirmibeşoğlu, Sümeyye Özdemir, Emirhan Kandemir, Barbaros Albayrak, Melisa Aslan, Helin Ay, Kemal Sezer ve Mehmethan Gevrek de Türkiye’de ilk 1000’e giren öğrenciler arasındaydı.
Derece yapan öğrenciler için Kadıköy Anadolu Maarif Lisesi’nde 5 Nisan 2013 Cuma günü 11.00’da bir tören düzenlendi. Törene Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, okul yönetici ve öğretmenleri katıldı. Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ile Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar’ın, Kadıköylü öğrencilerin başarıları üzerine konuşmalar yaptığı ve gelecek hedeflerinden bahsettikleri konuşmaların ardından başarılı öğrencilere plaket ve hediyeleri verildi. Dereceye giren öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu pankartların da okulun girişine ve duvarlarına asılması dikkat çekti.

ARŞİV