Kadıköy Lisesi'nin gazeteci konuğu vardı

İstanbul Kadıköy Lisesi’nin geleneksel 15. Kültür-Sanat Şenliği tüm hızıyla sürüyor. Moda’daki köklü kurumun Basın-Yayın Kulübü ve Resim Fotoğrafçılık Kulübü’nün ortaklaşa girişimleriyle...

31 Mart 2011 - 14:30

İstanbul Kadıköy Lisesi’nin geleneksel 15. Kültür-Sanat Şenliği tüm hızıyla sürüyor. Moda’daki köklü kurumun Basın-Yayın Kulübü ve Resim Fotoğrafçılık Kulübü’nün ortaklaşa girişimleriyle gerçekleştirdiği son etkinlik bir fotoğraf gösterisi oldu. Bu etkinliğin konuğu ise savaş fotoğrafları ve Güney Kutbu projesiyle Hakan Kumuk oldu.
Lisenin konferans salonunda öğrencilere gezdiği yerler, yaşadıkları ve çektiği fotoğraflar ile bilgiler aktaran Hakan Kumuk salondakilere ayrıca görsel bir şölen sundu. Kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Hakan Kumuk, bu çalışmaları yaparken çeşitli zorluklarla karşılaştığını ancak severek yaptığı işi dolayısıyla bunları görüntülemekten vazgeçmeyeceğini gelecek kuşaklara bir belge olarak kalacağını vurguladı.
Etkinlik sonunda bir konuşma yapan okul müdürü Ahmet Figankaplan, Hakan Kumuk’u okulda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ve bu tip etkinliklere kucak açan öğretmen ve öğrencilere her zaman destek olacağını belirtti.
Basın-Yayın Kulübü Başkanı Kaan Genç ve Başkan Yardımcısı İrem Al da hazırladıkları Hakan Kumuk tanıtım slaytını izleyicilere sunarak sanatçı hakkında ayrıntılı bilgiler verdiler.
Etkinlik, okul aile birliğinin sanatçıya anı olarak verdiği belge ile alkışlar arasında sona erdi.

Nusret KARACA
 


ARŞİV