Kadıköy Lisesi'nde Kitap Şenliği

Bu yıl 19.’su düzenlenen İstanbul Kadıköy Lisesi (İKL) Kitap Şenliği, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteğiyle yapıldı

07 Mayıs 2015 - 15:32
Bu yıl 19.su düzenlenen İstanbul Kadıköy Lisesi (İKL) Kitap Şenliği, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteğiyle yapıldı. Etkinlikler kapsamında şiir dinletileri, karikatür ve fotoğraf sergisi, afiş yarışmaları ve müzik dinletileri gerçekleştirildi.
Geleneksel Kitap Şenliğine Kadıköyde yaşayan eğitimci, yazar ve şairler katıldı. Tekin Gönenç, Nurullah Can, İnci Aydın, İnci Polat, Mustafa Yılmaz, Hikmet Kurter, Tanseli Polikar, Erdoğan Temiz, Elçibey, Sevim Yazar, Aslı Durak, Mehmet Dağıstanlı, Süleyman Dama, Okan Baba, Nusret Karaca ve Melahat Babalıkın aralarında bulunduğu yazarlar, öğrencilerle okul kitaplığında söyleşip, kitaplarını imzaladı.
Etkinliğin onur konuğu ise tam 58 yapıta imza atmış gazeteci, yazar, şair ve radyo programcısı M. Tanju Akermandı. Yıllardır İstanbul Kadıköy Lisesindeki her etkinliğe katkı sağlayan M. Tanju Akerman; Okul Aile Birliği, Basın Yayın Kulübü ve Okul Müdürü Mustafa Yavuzun onayı ve tercihi ile 2015 Onur Konuğu seçildi.
 
 
SAHAFLAR BULUŞMASI
Nazım Hikmet Kültür Merkezi Kütüphanesi Kulübü ve Sahaflar Birliği Derneği'nin birlikte organize ettiği Kadıköylü Kitapseverler ve Sahaflar Buluşması her Pazar saat 10.00 ile 15.00 arasında gerçekleştiriliyor. Kulüp ve sahaflar, Kadıköylü kitapseverleri bu değerli buluşmaya çağırıyor; kitaplıklarında işlevsiz kalan yayınları, kitapları, basılı eserleri kendilerine bağışlayabileceklerini belirtiyor.

ARŞİV