Kadıköy Maarif'te haziran coşkusu

Kadıköy Maarif camiasının geleneksel “Talaş Böreği Günü”, 4 Haziran 2011 Cumartesi günü, 14: 00 -19: 30 saatleri arasında, mezunlar derneği Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği...

31 Mayıs 2011 - 13:51

Kadıköy Maarif camiasının geleneksel “Talaş Böreği Günü”, 4 Haziran 2011 Cumartesi günü, 14: 00 -19: 30 saatleri arasında, mezunlar derneği Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği (KALİD) organizasyonunda gerçekleştirilecek. Etkinlikte, mezuniyetlerinin 25. yılını kutlayan 1986 mezunlarının “25.Gümüş Yıl Sertifika” ve son bir yıl içinde kendi alanında önemli başarılara imza atmış mezunlara verilen “Kristal Martı” ödül törenleri düzenlenecek. KALİD Yönetim Kurulu Başkanı Akgün A. Yardımcı, ''1950'li yıllardan bu güne okulumuzda görev alan 300’e yakın değerli öğretmenin katılımını teyit ettiğimiz bu Talaş Böreği Günü'nde; dönem koridorlarında eski günlerimizi, hocalarımız ve maarifli arkadaşlarımız ile yad edeceğiz. Ders süresi boyunca sınıflarda, koridorlarda dönem arkadaşlarımızı toplu olarak görebilecek, öğretmenlerimizle sohbet edip mezun olduktan sonra değerini daha iyi anladığımız o koridorlarda yıllar önceki heyecanı tekrar yaşayacağız'' dedi.

KRİSTAL MARTI ÖDÜLLERİ
2001 yılından bu yana, son bir yıl içinde kendi alanlarında belli bir başarıya imza atarak isimlerini duyurmuş; bir bilim veya sanat eseri vermiş mezunlar arasından seçilen kişilere verilen Kristal Martı Ödülleri’ne bu sene; teorik ve deneysel parçacık fiziğine katkılarından dolayı bilim insanı Prof. Dr. Metin Arık, ülkemizin seçkin opera sanatçılarından birisi olması ve eğitmenlik, iletişim danışmanlığı, oyun yazarlığı, yönetmenlik ve oyunculuk gibi farklı alanlarda da var olmasından dolayı opera sanatçısı Müjgan Özçay, Ulusal Kalp Sağlığı Politikası’nın oluşturulması için gösterdiği çabalardan dolayı kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Cem Alhan, İleri teknoloji içeren, nitelikli bir ürün geliştirmesi ve dünyada sağlık sektöründe stent konusunda bilinen bir marka üretmesinden dolayı Dr. Cem Bozkurt ve 54. Uluslararası Avukatlar Birliği'nin İstanbul'da yapılmasını sağlaması ve kongreye başkanlık yapmasından dolayı Av. Dr. Hakan Öncel layık görüldü.


 


ARŞİV