Kadıköy sokakları sanata doyuyor!

Bu yıl 18 Haziran’da başlayan Kadıköy Belediyesi Doya Doya Sanat günleri tüm hızıyla devam ediyor. Her akşam 13 ayrı noktada bir etkinlikle karşılaşabilirsiniz!

09 Ağustos 2012 - 13:05
 
Kadıköy sokakları, Belediye’nin düzenlediği ve bütün yaza yayılan Doya Doya Sanat etkinlikleriyle şenleniyor. Parkların yanı sıra Bağdat Caddesi, Bahariye Caddesi gibi sürekli bir kalabalığın olduğu yerlerle, Tarihi Çarşı içinde yapılan etkinlikler, ilçe sakinleri tarafından büyük ilgi görüyor. Sadece Kadıköylüler değil, buraya ziyarete gelenler de, işlerini bir tarafa bırakıp, kısa bir süreliğine kendilerini müziğin ve dansın ritmine bırakıyor.
Tarihi çarşıdan geçerken Kilise Meydanı’nda bir tango gösterisine ya da Latin müzikleri dinletisine rastlayabilirsiniz. Bazı izleyiciler dayanamayıp kendi dans gösterilerini sunmaktan da geri durmuyor.
Doya Doya Sanat Günleri, 28 Ağustos’a kadar 13 mavi noktada devam edecek. Altı farklı sanatçı grubu, Bağdat Caddesi, Bahariye Caddesi, Çınar Parkı, Fenerbahçe Parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu Mahalle evi Parkı, Koşuyolu Parkı, Kriton Curi Parkı, Moda Parkı, Noter Sokak, Özgürlük Parkı, Tarihi Çarşı ve Zübeyde Hanım Parkı’nda bulunan mavi noktalarda Kadıköylülerle buluşuyorlar. Tüm etkinlikler saat 19.00’da başlıyor.

ARŞİV