Kadıköy spora doyacak

Kadıköy Belediyesi, “herkes spor yapsın” diye yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

08 Nisan 2016 - 12:19

Mustafa SÜRMELİ

Kadıköy Belediyesi, “herkes spor yapsın” diye yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kentin park alanlarında isteyen herkesin spor yapabilmesi için 2 Nisan’da yeni bir proje hayata geçirilecek.
Proje kapsamında yaz döneminde insanların özellikle sabah saatlerinde işe veya okula gitmeden önce spor yapabilmesi, güne zinde başlayabilmesi amaçlanıyor. Spor etkinlikleri kapsamında isteyenler bulundukları mahalledeki Kadıköy Belediyesi tarafından belirlenen spor alanlarında fitnes, pilates, zumba gibi sportif aktiviteler yapabilecek. İsteyenler tenis dersi de alabilecek. Ancak yapılan açıklamada, tenis dersleri için kayıtların dolduğu belirtildi.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kadıköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Zafer Batar, “2 Nisan’da çalışmamızın bir anlamda tanıtımını yapmış olacağız. Ne kadar çok vatandaşımız sportif faaliyetlerimize katılırsa biz de gelen talep doğrultusunda çalışma yaparız. Spor faaliyetleri belirlediğimiz park veya spor alanlarında 7.30-8.00 saatlerinde başlayacak, insanların işlerine gitmeden önce spor yapıp, güne zinde başlayabilmelerini sağlayabilirsek ne mutlu bize. Çalışmamızla insanları spor yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

NEREDE SPOR YAPABİLİRNİSİZ?
Kadıköy Belediyesi’nin belirlediği sabah sporu yapılabilecek spor alanları şunlar: Acıbadem Parkı Spor Alanı, Kalamış Gençlik Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Alanı ve Tenis Kortu, Kriton Curi Parkı Spor Alanı, Özgürlük Parkı Spor Alanı ve Kadıköy Evlendirme Dairesi, Rasimpaşa Mahalle Evi Kapalı Spor Alanında sabah sporu yapılacağını belirtti.
  


ARŞİV