Kadıköy' de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kadıköy’de coşkuyla kutlandı. Kadıköy’deki törenler sabah İskele Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

25 Mayıs 2011 - 13:25

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kadıköy’de coşkuyla kutlandı. Kadıköy’deki törenler sabah İskele Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı. Törene Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Sadık Piyade, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Kadıköy Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Canbaz, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, kamu yararına çalışan dernek ve diğer kuruluşların temsilcileri, ilköğretim, ortaöğretim ve özel öğretim kurumlarının müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kadıköy’deki ikinci tören ise Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gerçekleşti. Statta, Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Tuğgeneral Sadık Piyade ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, öğrenciler ve halkın bayramını kutladılar. Günün anlam ve önemi belirten konuşmaların yapıldığı törende, ardından Atatürk’ün Gençliğe Hitabı ve Gençliğin Atatürk’e cevabı okundu, Türk Ulusu ve Cumhurbaşkanı adına şeref çağrısı yapıldı. Törende, öğrencilerin gerçekleştirdiği müzikli gösteriler, izleyiciler tarafından beğeni topladı.

GENÇLER GÖKHAN ÖZEN KONSERİYLE COŞTU
Kadıköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 92. yıl coşkusunu, Gökhan Özen konseriyle yaşattı. Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Otoparkı'nda gerçekleşen Gençlik Konseri’nde sevilen pop sanatçı Gökhan Özen, eski ve yeni şarkılarını Kadıköylü gençler için seslendirdi. Kadıköy Belediyesi’nin Gençlik Konseri’nde gençler Gökhan Özen’in şarkılarına eşlik ederek gecenin tadını çıkarttılar.

Sinem TEZER


ARŞİV