Kadıköy'de Caz Konserleri başladı

Yaz sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl caz konserleri de düzenleyen Kadıköy Belediyesi, İstanbullulara açık havada caz müziği dinleme keyfi yaşatıyor.

18 Temmuz 2013 - 14:03
Dünyaca ünlü caz sanatçılarımızın katılacağı konserler Kalamış Parkı, Fenerbahçe Parkı ve Özgürlük Parkı’nda düzenleniyor.
Caz konserlerin ilki 6 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye’nin ilk kadın caz piyanisti unvanını taşıyan sanatçı Nilüfer Verdi ile başladı. Özellikle ABD ve Kanada'da tanınan ünlü sanatçı Nilüfer Verdi ile Ferhat Öz’ün vokalist olarak sahne alacağı konser, Fenerbahçe Parkı’nda gerçekleştirildi.
Caz dünyasının başarılı kadın vokalisti Dilek Sert Erdoğan ile Genco Arı Quartet ise 13 Temmuz Cumartesi gecesi Özgürlük Parkı’nda sahne aldı.
Tiyatrodaki ününü Caz Müziğine taşıyan ve bu alanda da adından söz ettiren Taylan Erler ise İstanbul Jazz Band ile 20 Temmuz da Kalamış Parkı’nda, 3 Ağustos gecesi Fenerbançe Parkında, 10 Ağustos da ise Özgürlük Parkı’nda caz severlerle buluşacak.
Caz Konserlerinin sonuncusu ise 17 Ağustos Cumartesi gecesi Ayşe Tütüncü Quartet ile Kalamış Parkı’nda gerçekleştirilecek.
Saat 21.30’da başlayacak olan konserlere giriş ücretsiz.

CAZ KONSER PROGRAMI
 -20 Temmuz Cumartesi/Saat: 21.30
Yer: Kalamış Parkı
Taylan Erler İstanbul Jazz Band
 -3 Ağustos Cumartesi/Saat: 21.30
Yer: Fenerbahçe Parkı
Taylan Erler İstanbul Jazz Band
-10 Ağustos Cumartesi/Saat: 21.30
Yer: Özgürlük Parkı
Taylan Erler İstanbul Jazz Band
 -17 Ağustos Cumartesi/Saat: 21.30
Yer: Kalamış Parkı
Ayşe Tütüncü Quartet
 
 

ARŞİV