Kadıköy'de huzur toplantısı

Polis-halk ilişkilerini geliştirmek, Kadıköy’ün güvenlikle ilgili sorun ve taleplerini değerlendirmek, taleplere yerinde ve zamanında çözüm amacı ile düzenlenen huzur toplantısı geçtiğimiz hafta oldu.

31 Aralık 2014 - 11:17
 Polis-halk ilişkilerini geliştirmek, Kadıköy’ün güvenlikle ilgili sorun ve taleplerini değerlendirmek, taleplere yerinde ve zamanında çözüm bulabilmek amacı ile düzenlenen huzur toplantısı geçtiğimz hafta gerçekleştirildi. Toplantıya; Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, mahalle muhtarları ve  Kadıköy’deki kamu kurum yöneticileri katıldı.

Toplantıyı düzenleyen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt yaptığı konuşmada; Kadıköy ilçesinin gerek eğlence gerekse  kültür, sanat  ve sosyal faaliyetler önemli bir konumda olduğunu söyledi. İlçede huzur ve güvenliğin sağlanması için bu sorumlulukla hareket ettiklerini belirten Kurt, 144 araç ve 784 personel ile Kadıköylülere hizmet verdiklerini söyledi.  

İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt yaptığı barkovizyon sunumunda  da Kadıköy’de  2009 yılından itibaren oluşan suç oranlarındaki azalışı grafiklerle anlattı.

ARŞİV