Kadıköy'de özel bir okul

Eğitimcilik yaşamına 1974 yılında adım attıktan sonra Trabzon’un ilk anaokulunu bu ilimizde kurarak, kentin eğitim yaşamına farklı bir renk getiren Neşe Ersoy, Kadıköy Suadiye’deki Özel Neşem...

09 Şubat 2011 - 16:33

Eğitimcilik yaşamına 1974 yılında adım attıktan sonra Trabzon’un ilk anaokulunu bu ilimizde kurarak, kentin eğitim yaşamına farklı bir renk getiren Neşe Ersoy, Kadıköy Suadiye’deki Özel Neşem Okulları’nda çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor. 1990 yılında kolej, 2009 yılında da Kültür ve Sanat Merkezi kuran ve çocuklara kaliteli ve düzeyli yaşamayı, eğitimde, arkadaş seçimlerinde, okul başarılarını arttırmada neler yapmaları gerektiğini aşılayan Özel Neşem Okulları Kurucusu Neşe Ersoy, “Çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını destekleyen etkinliklerimizle farkımızı ortaya koymaktayız. Bu çalışmalarımızın sonucunda 70 bin ilköğretim okulu arasında OKS’de Türkiye 47.’si, her yıl SBS’de Trabzon birincisi olmayı başardık. Eğitim öğretim yaşamlarına başlarken, en doğru ve her anlamda kaliteli olan okulu iyi seçmek çocuklarımızın geleceği için çok önemli dönüm noktalarıdır” dedi.
Türkiye’de okul öncesi eğitimin öneminin arttığını, ailelerin bu konuda ilk adımı doğru atmaları gerektiğini söyleyen Ersoy, Suadiye’de Neşem Anaokulu’nun İstanbul’daki şubesini açtıklarını belirtti.
 


ARŞİV