Kadıköy'e iki yeni park

“Çocukların mutluluğuna şahit olmak her şeyi unutturuyor” diyen Başkan Öztürk, park açılışına gelen çocuklara pamuk şeker dağıttı.

31 Mayıs 2012 - 14:32

Kadıköy bu hafta sonu iki parkın açılışına sahne oldu. Biri Sahrayıcedit Mahallesi’ndeki Dostluk Parkı, diğeri Merdivenköy’deki Çamlık Parkıydı. Bu iki park Kadıköy Belediyesi imkânlarıyla düzenlendi, yemyeşil alanları, oyun ve spor alanları ve oturma alanlarıyla Kadıköylülerin kullanımına açıldı.

Sahrayıcedit Mahallesi Mescit Sokak’taki 1800 metrekare alana sahip Dostluk Parkı’na 1 adet çocuk oyun alanı, 1 adet çocuk oyun aktivite alanı, 1 adet basketbol sahası, 2 adet aletli spor alanı, yürüyüş yolu ve oturma unsurları; Merdivenköy Mahallesi Seyhan Sokak’taki 6550 metrekarelik alanıyla Çamlık Parkı’na 1 adet çocuk oyun alanı, basketbol sahası, yürüyüş yolu ve oturma unsurları yerleştirildi. Düzenlenen parkların açılışları ise bu hafta müzikli eğlenceli programlarla gerçekleştirildi. Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk çocuklarla buluştu, onların mutluluğuna şahit oldu, kendisi de mutlu oldu. “Çocukların mutluluğuna şahit olmak her şeyi unutturuyor” diyen Başkan Öztürk, park açılışına gelen çocuklara tek tek pamuk şeker dağıttı. Öztürk, daha sonra çevre sakinleriyle de sohbet etti, onlara çiçek dağıttı.

Mustafa SÜRMELİ


ARŞİV