Kadıköy'e yeni MOBESE kameraları konacak

Kadıköy Kaymakamlığı, Kadıköy Belediyesi, İl Genel Meclisimizin çalışmalarıyla 15 MOBESE kamerası daha Kadıköy’ün muhtelif yerlerine yerleştirilecek...

29 Eylül 2011 - 13:49

Kadıköy’de son günlerde yaşanan asayiş olaylarıyla ilgili Gazete Kadıköy’e açıklama yapan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Kadıköy’de suç ve suçluya yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü, suç ortamının oluşmaması için titiz davrandıklarını söyleyerek, bir iki olay yüzünden Kadıköy’ün huzurunun bozulmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta en nezih semtlerinden birinde yaşanan vale cinayetiyle gündeme gelen Kadıköy’de vatandaşlar yaşanan üzücü ve korkutucu olayın şokunu yaşadı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan “İstanbul’da Yaşam Kalitesi Araştırması” sonucuna göre İstanbul’un en yaşanılır ilçeleri arasında en önde gelen ilçe olarak belirlenen Kadıköy’de böyle bir olayların yaşanması vatandaşları derinden etkiledi.
KADIKÖY’E YENİ MOBESELER
Kadıköy’ün güvenliği konusunda Gazete Kadıköy’e bir açıklama yapan Boydak, suç ortamının oluşmaması için çalıştıklarını, büyük oranda da başarılı olduklarını ifade etti. Gerekli yasal prosedürleri yerine getiren eğlence mekânları ve benzeri yerlerle ilgili her hangi bir sorun olmadığını belirten Boydak; “Kaymakamlığımız, Kadıköy Belediyemiz, İl Genel Meclisimizin çalışmalarıyla yaklaşık 15 MOBESE kamerası daha Kadıköy’ün muhtelif yerlerine yerleştirilecek” dedi.

ARŞİV