Kadıköy'de açıkhavada sanatla buluşun!

Kadıköy Belediyesi’nin her yıl yaz aylarında düzenlediği “Doya Doya Sanat” günlerinin bu yılki programı 16 Haziran Cumartesi günü 4 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle başladı.

22 Haziran 2012 - 09:58

Kadıköy Belediyesi’nin her yıl yaz aylarında düzenlediği “Doya Doya Sanat” günlerinin bu yılki programı 16 Haziran Cumartesi günü 4 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle başladı.

Yazın bu sıcak günlerinde, akşamları serinlemek için kendilerini dışarı atan Kadıköylüler, caddelerde, sokaklarda, parklarda karşılarına çıkan sanat etkinlikleriyle ferahlıyor. Kimi zaman bir müzik dinletisi, kimi zaman bir tiyatro oyunu… Her akşam bir etkinliğe rastlamak mümkün Kadıköy’de.
Kadıköy Belediyesi’nin her yıl yaz aylarında düzenlediği Doya Doya Sanat günleri 16 Haziran akşamı yapılan etkinliklerle başladı. Cumartesi akşamı çocuklarıyla birlikte Koşuyolu Parkı’na gidenler “Elim Sende Kukla Tiyatrosu”nun kukla gösterisini izlediler. Fenerbahçe Parkı’nı tercih edenler ise Little Band grubunun şarkılarıyla coştular, kimi çiftler kendilerini müziğin ritmine kaptırıp dans ettiler. Bağdat Caddesi ve Bahariye’de gezintiye çıkanlarsa Canlı Heykel performansları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Doya Doya Sanat Günleri, 26 Ağustos’a kadar 15 farklı noktada devam edecek. Her akşam saat 19.00’da başlayan etkinliklerde 7 ayrı sanatçı grubunu izlemek mümkün. Trio Amor, Grup Napolion, Little Band ve Vip Quartet müzik dinletileriyle, Bremen Mızıkacıları ve Elim Sende Kukla Tiyatrosu oyunlarıyla, Canlı Heykeller de ilginç performanslarıyla Kadıköylüler’le buluşmaya devam edecek.
Etkinlikler, Bağdat Caddesi, Bahariye Süreyya Operası önü, Çamlık Parkı, Çınar Parkı, Defne Parkı, Dostluk Parkı, Fenerbahçe Parkı, Koşuyolu Mahalle Evi, Koşuyolu Parkı, Kriton Curi Parkı, Moda Parkı, Noter Sokak, Özgürlük Parkı, Tarihi Çarşı ve Zübeyde Hanım Parkı’nda, kaçırmayın!
Fotoğraflar: Sinem TEZER / Ulaş YILMAZ

ARŞİV