Kadıköy'den Antep'e destek

CHP Kadıköy Gençlik Örgütü, yardım kampanyasını 10 Ekim'de tarihinde kardeş ilçeleri olan Şehitkamil'in Battal köyüne ulaştırdı...

19 Ekim 2011 - 10:40

CHP Kadıköy Gençlik Örgütü, yardım kampanyasını 10 Ekim'de bir süre önce başlattıkları kardeş ilçeleri olan Şehitkamil'in Battal köyüne ulaştırdı. Bu yardım 3 derslikli Hakkı Özmen İlköğretim Okulu'nun 78 öğrencisinin yüzünü güldürdü.

Sabah saatlerinde köye ulaşan 7 kişilik gençlik örgütü, önce köy kahvesinde köylülerle konuştu. Daha sonra öğrencilerle buluşan ekip, çocuklara tek tek montlarını giydirip çantalarını ve kırtasiye eşyalarını vererek onlarla birlikte keyifli saatler yaşadı.
Kadıköy Gençlik Örgütü Başkanı Tuncay Öztürk, “Bizler Gençlik Örgütü olarak bu işin öncüsü olmakla gurur duyuyoruz. Kadıköy'den yaklaşık olarak 1100 kilometre uzakta olan öğrencilerin eğitimine destek vermek bizi çok memnun etti. Umuyoruz ki bu hareketimiz diğer ilçe ve il örgütlerimize örnek teşkil eder. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün belirttiği gibi ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ diyerek bu yolda bize destek veren Kadıköy İlçe Başkanımız Türer Ercan'a, Gaziantep'te bize yardımcı olan CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na ve Halil Atlı'ya teşekkür ediyoruz” dedi.

ARŞİV