Kadıköy'den Doğu'ya yardım köprüsü

Türkiye’nin Doğu bölgesindeki imkânsızlıklara bir nebze olsun çare üretmek isteyen CHP’li gençler bir kampanya yapıyor; Doğu’ya Yardım kampanyası…

11 Şubat 2016 - 13:59
Türkiye’nin Doğu bölgesindeki imkânsızlıklara bir nebze olsun çare üretmek isteyen CHP’li gençler bir kampanya yapıyor; Doğu’ya Yardım kampanyası…
 
CHP Ümraniye Gençlik Örgütü’nün başlattığı, CHP Kadıköy Gençlik Örgütü’nün de sürdürdüğü kampanya “Bir parça da sen koy, bir çocuk da sen sevindir” sloganını taşıyor. Doğu’da zor şartlar altında okumaya çalışan öğrencilere destek olmak hedefini taşıyan kampanya 4 Ocak’ta başladı. Bir bitiş tarihi konulmadı zira CHP’li gençler, yardımlar geldikçe ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çaba sarfediyor olacaklar.
 “Biz Batı’dan Doğu’ya bir köprü başlattık. Bütün Kadıköy halkının da buna destek vermesi için çabalıyoruz. En büyük amacımız bu noktada farkındalık yaratmak” diyen Kadıköylü CHP’li gençler şu görüşleri ifade ediyor: “Özellikle kışlık kıyafetlere, kırtasiye malzemelerine ihtiyacımız var. Doğu’daki havanın, bugün İstanbul’daki hava şartlarından daha sert olduğu bir gerçektir. Ayrıca Doğu’da bazı bölgelerde olağanüstü halin mevcut olması, yardıma daha çok ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Mümkün olduğunca bir bölgeye değil, birden fazla bölgeye yardımlarımızı göndermeyi amaç edindik. Bu konuda, diğer gençlik örgütlerimizle iletişim kurarak yoğunluğu, ihtiyacın çok olduğu yerlere vermeye çalışıyoruz.”
 
NELER BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ?
Kampanyaya şunları bağışlamak mümkün; kazak, bot, mont, pantolon, atkı, bere, çorap gibi kışlık malzemeler ile kalem, defter, çanta gibi kırtasiye malzemeleri... Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, CHP Kadıköy İlçe binasındaki Gençlik Örgütü odasına yardımlarını getirebilirler veya Gençlik Örgütü Başkanı Pınar Uzun’a 05467677027 numaralı telefondan ulaşabilirler.



ARŞİV