Kadıköy’e yeni Emniyet Müdürü

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 19 ilçe, 41 şube ve 31 il müdür yardımcılığı için yeni görevlendirmeler yapıldı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine ise İbrahim Kocaoğlu getirildi

25 Ocak 2017 - 14:29

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki görev değişiklikleri kapsamında eski Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Kadıköy’ün yeni Emniyet Müdürü ise İbrahim Kocaoğlu oldu. 20 Ocak Cuma günü göreve başlayan İbrahim Kocaoğlu, 23 Ocak Pazartesi günü Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İBRAHİM KOCAOĞLU KİMDİR?

Konya’da dünyaya gelen İbrahim Kocaoğlu, 1994 yılında mesleğe başladı. İlk görev yeri yine Kadıköy olan İbrahim Kocaoğlu Antalya ve Elazığ’daki görevinden sonra 2003 yılından itibaren İstanbul’un çeşitli birimlerinde görev yaptı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada İbrahim Kocaoğlu hakkında şu bilgilere yer verildi: En son İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevinde iken Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Kocaoğlu 15 Temmuz hain darbe girişiminde de önemli görevler üstlendi.  Üsküdar Çevik Kuvvet ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü personeli ile darbe girişimine karşı koyarak Üsküdar Çevik Kuvveti’ni ele geçirmek isteyen darbeci askeri personellere ilk gözaltıları yaptı. 10 Aralık’ta Beşiktaş İlçesinde meydana gelen bombalı terör saldırısında yaralanan müdürümüz sağlığına kavuşması neticesinde 20 Ocak’ta Kadıköy Emniyet Müdürlüğüne atandı. İlk görev yaptığı yer olan Kadıköy’de tekrardan Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu beyan eden 2.Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu,  “Kadıköy’ün huzur ve güveni için tüm yapılan çalışmaların üstüne koyarak Kadıköy’ü yaşanabilir, güvenilir bir ilçe yapmak için üstün gayret ve istek içinde olduğunu” söyledi. 


ARŞİV