Kadıköylü öğrencilere bilimin eğlenceli çağrısı

Koç Üniversitesi, Avrupa Komisyonu’nca desteklenen ''Avrupa Bilim ve Eğlence Günü, İstanbul 2011'' projesi kapsamında, ''Avrupa Bilim ve Eğlence Günü'' düzenliyor..

21 Eylül 2011 - 11:57

Koç Üniversitesi, Avrupa Komisyonu’nca desteklenen ''Avrupa Bilim ve Eğlence Günü, İstanbul 2011'' projesi kapsamında, 23 Eylül 2011, Cuma günü üniversitenin Rumelifeneri Yerleşkesi’nde tüm bilim meraklılarının katılabileceği ''Avrupa Bilim ve Eğlence Günü'' düzenliyor.

11:00-02:00 saatleri arasındaki ücretsiz etkinlik; toplumun bilime olan ilgisini artırmayı, çocukları ve gençleri bilim alanında kariyer yapmaya özendirmeyi ve toplumda ''bilim kültürü'' yaratmayı amaçlıyor. Şenlik kapsamında öğrenciler, programda bulunan birçok deneye, sergi, konferans, gösteri ve atölye çalışmalarına katılma imkânı bulacak. Zihni Sinir Robotik Robot Atölyesi’nden Nano Teknoloji Atölyesi’ne; güneş enerjili araba yarışlarından dinozor ve fosil atölyelerine, bilim ve drama atölyesinden lazer gösterisine kadar çok sayıda ilginç etkinlik olacak. http://bilimeglence2011.ku.edu.tr

ARŞİV