Kadıköylüler baharı güllerle karşılıyor…

Kadıköy Belediyesi’nin ‘Saksısı Sizden, Çiçeği Bizden’ kampanyası sürüyor. Gül dağıtımı, 16 Nisan Cumartesi Saat: 11.00’da Fenerbahçe Gönüllü Evi’nde, Saat:12.00’da da Özgürlük Parkı’nda devam edecek.

14 Nisan 2011 - 11:35

Kadıköy Belediyesi her yıl geleneksel olarak uyguladığı “Saksısı Sizden, Çiçeği Bizden” çiçek dağıtım kampanyası başladı. Kampanya süresince Kadıköylülere, bahçe ve balkonlarına dikmeleri için 20 bin adet gül dağıtılıyor.
İlk kez 11 yıl önce başlayan ve her yıl ağaç, gül ve saksı çiçeği dağıtarak kampanyayı sürdüren Kadıköy Belediyesi’nin Saksısı Sizden, Çiçeği Bizden Kampanyası’nın ilk dağıtımı Acıbadem Gönüllü Evi’nde yapıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün bizzat dağıttığı gülleri almak için parka gelen ve kuyruklar oluşturan Kadıköylüler, Başkan Öztürk’ün elinden çiçeklerini alarak teşekkür ettiler. 12 Nisan, 13 Nisan ve 14 Nisan tarihleri arasında olan çiçek dağıtımına tüm Kadıköylüler coşkuyla katıldı. Gül dağıtımı, 16 Nisan Cumartesi Saat: 11.00’da Fenerbahçe Gönüllü Evi’nde, Saat:12.00’da da Özgürlük Parkı’nda devam edecek.
 


ARŞİV