Kadıköy'ün ‘arkaoda'sı yeni yaşında

Kadıköy’ün Kadife Sokağı’nda (Barlar Sokağı) 1999 yılının aralık ayından bu yana hizmet sunan arkaoda, yeni yaşını kutluyor.

19 Aralık 2014 - 12:05
 Kadıköy’ün Kadife Sokağı’nda (Barlar Sokağı) 1999 yılının aralık ayından bu yana hizmet sunan arkaoda, yeni yaşını kutluyor. Arkaoda ekibi , “15 yıldır yeni ve farklı fikirlere, üretimlere bir ‘ev’ olabilmenin mutluluğunu iki güne yaydıımız, yaş günümüze özel etkinlikler, performanslar ve ürünlerle ve bizi bugüne kadar yalnız bırakmamış takipçilerimizle kutluyor olacağız’’ diyor.

Sanata desteğini sürdüren 1890 ile birlikte gerçekleştirilecek olan projelerin başında, 15.yıl vesilesiyle yayınlanacak olan plak formatındaki toplama albüm geliyor. Kim Ki O, TSU!, Ekin Fil, D2GG, Ha Za Vu Zu, Biblo, Haossaa, Haylayf Ş. Üçgeni, Ventochild ve Mermaids gibi müzisyen ve grupların birer şarkılarıyla yer aldıı albüm, müzisyenlerin arkaoda'da gerçekleştirdikleri canlı performanslardan alınan kayıtlardan oluşuyor. 2 günlük yıldönümü etkinliklerin bir diğer ayağı ise her ay basılı olarak yayınlanan arkoada programına illüstrasyonlarıyla renk katan sanatçıların poster tasarımları olacak. Tasarımlar, 20 Aralık günü saat 18.00’de gerçekleşecek açılışla birlikte arkaoda'nın duvarlarında yerlerini alacak ve yıl sonuna kadar sergilenecek. Yine arkaoda'yı ilk gününden itibaren güzel müzikleriyle keyiflendiren DJ kadrosu ise gün boyu arkaoda kabininde olacak ve arkaoda tarihinden derlenen görseller eşliğinde setlerini sunacak. 21 Aralık günü ise plak lansman konserleri olacak.

 

 


ARŞİV