Kadınlar Günü kutlandı

Erenköy Gönüllüleri’nin Kadınlar Günü etkinliklerinde renkli görüntüler vardı.

22 Mart 2011 - 11:37


Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.
Gönüllüler, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Meclis üyeleri, Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ve kalabalık bir gönüllü grubuyla birlikte Bağdat Caddesi’ndeki Özsüt Atölye’de sabah kahvaltısında buluştular.
Gönüllü Başkanı Handan Benice’nin kadınlar gününe ait açılış konuşmasının ardından Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de bir konuşma yaptı. Günün hatırası olarak tüm hanımlara kırmızı gül dağıtıldı. Kesilen pastanın ardından tek tek masaları dolaşan Belediye Başkanı Öztürk hanımların sorunları, önerilerini dinledi, eleştirilerini cevaplandırdı.

EROL MÜTERCİMLER KONUK OLDU

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Erenköy Gönüllüleri’nin diğer etkinliğine gazeteci-yazar Dr. Erol Mütercimler konuk oldu. Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllü Evi’nin davetlisi olarak Kozyatağı Kültür Merkezi’nde Kadıköylüler’le buluşan gazeteci-yazar Erol Mütercimler, “Cumhuriyet ve Kadın” konulu bir seminer verdi.
Havanın soğuk ve karlı olmasına rağmen seminere büyük katılım gösteren mahalle sakinleri, kadınlarımızın geçmişte ve gelecekteki konumuyla ilgili sorunları, Dr. Mütercimler’den dinlediler.


 


ARŞİV