Kadınlar için Protokol

Potlaç Ağı’nda yer alan kadınların güçlendirilmesi ve kooperatifleşmeye destek için Kadıköy Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı arasında protokol imzalandı

06 Nisan 2018 - 12:11

Kadıköy Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik güçlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalardan biri olan “Kadınların Ekonomik Olarak Güçlendirilmesine Yönelik Programların Uygulanmasına İlişkin İşbirliği Protokolü” geçtiğimiz günlerde imzalandı. Kadıköy Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı arasında imzalanan protokol  “Potlaç Kadın Emeği Satış Noktası” faaliyetlerinden yararlanan kadınları güçlendirmeyi ve kooperatifleşmelerine destek olmayı amaçlıyor. 

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) Genel Müdürü Şengül Akçar tarafından imzalanan protokol kapsamında kadınlara yönelik eğitim, danışmanlık ve diğer destek hizmetleri sunulacak. Finansal okuryazarlık, girişimcilik,  ürün geliştirme/tasarım, e-ticaret, pazarlama gibi eğitimlerin verileceği protokol kapsamında Liderlik ve Örgütlenme, Kadın Kooperatifi Kurma ve İşletme, Mahallelerde Girişimcilik Kültürünün Yaygınlaştırılması başlıklarında eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilecek.


ARŞİV