Kadınlara konserler

Kadıköy’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel konserler olacak.

03 Mart 2016 - 17:57
Kadıköy’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel konserler olacak. Tüm dünya kadınları için simgesel bir anlamı olan 8 Mart’ta alanlarının usta temsilcileri olan üç kadın sanatçı Şenay Lambaoğlu, Feryal Öney ve Burcu Karadağ biraraya gelerek, “Kadınların Işığında Kadına Dair Ezgiler” seslendirecekler. Kadınların şarkı söyleyerek, şarkı üreterek dile getirdikleri öfkeleri, isyanları, hayalleri bu şarkıları daha güçlü söyleyerek başka kadınlarla paylaşmak herkese iyi gelecek. Konser 8 Mart Salı akşamı saat 20.30’da Moda Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.
Bir diğer kadınlar günü konseri de 9 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Yeldeğirmeni Sanat’ta ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Konserde, Okan Üniversitesi Konservatuvarı'ndan Yrd. Doç. Seta Kürkçüoğlu, Yrd. Doç. Göknil Bişak Özdemir, Yrd. Doç. Nurtap Sümer’den oluşan sanatçılar, dünya kadınlar günü vesilesiyle, Türk Müziği ve Batı Müziği eserlerini aynı sahnede buluşturacak.
Üç kadın müzisyenden oluşan rock grubu Aseton da, “3. Geleneksel Aseton Kadınlar Günü Konseri” düzenliyor. Erkeklere de açık olan konserde Aseton, şarkıcı Cemre Kabaş ile sahne alacak. Kabaş, “Kadınlar günü şerefine birçok sürpriz müzisyen arkadaşımızın da sahne alacağı jam session tadında çılgın bir gece olacak. Kısırını, böreğini kapan gelsin’’çağrısını yapıyor. Konser, 9 Mart Çarşamba akşamı saat 21.00’de Kadıköy Shaft’ta olacak.
Sanatçı Metin Özülkü, Tepe Nautilus’da her ay yaptığı ‘Tepedekiler’ etkinliğinde bu sefer Kadınlar Günü öncesinde çok özel bir kadını ağırlıyor. Balkanların güzel sesi Suzan Kardeş.  6 Mart Pazar günü saat 16.00’da gerçekleşecek ücretsiz etkinlikle dinleyicilerle buluşacak.

ARŞİV