Kadınların spora ilgisi yoğun

Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde NTV televizyonu Spor yazarı ve yorumcusu olan, ayrıca Kadir Has Üniversitesi’nde olimpiyat tarihi dersi veren Mert Aydın, ‘’Sportif Anılar‘’ konulu söyleşi yaptı

18 Şubat 2016 - 15:02
Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde NTV televizyonu Spor yazarı ve yorumcusu olan, ayrıca Kadir Has Üniversitesi’nde olimpiyat tarihi dersi veren Mert Aydın, ‘’Sportif Anılar‘’ konulu söyleşi yaptı. 
Salonu dolduran ve büyük çoğunluğu kadın olan katılımcılar, sunumu ilgiyle izlendi. Geçmişten  pehlivan hikayeleri anlatan Mert Aydın, Kübalı maratoncu  Felix, futbolcu  Zamara, uzun atlama sporcusu Jesi Olins, dekatloncu Ben Jansen  ve Türkiye’den  atlet Süreyya Ayhan  hakkında spor hayatlarında  yaşadıkları ilginç anıları masalımsı  ve kendine özgü  üslubuyla anlattı. Ercan Taner ile birlikte yazdıkları "Ateş Arabaları"adlı (Sportif Anılar) kitabın tüm gelirini LÖSEV’e (Lösemili Çocuklar  Vakfı)  bağışlayan Aydın’a, gönüllü evi başkanı Nevin Toprakseven yönetim ve  katılımcılar adına teşekkür ederek çiçek armağan  etti.

2016 dilekleri…
Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde bir de Lokal Komitesi ve İkinci Bahar Komitesi’nin ortaklaşa düzenlemiş oldukları "Yeni yıla merhaba" toplantısı vardı.
Etkinlikte buluşan gönüllüler ve mahalle sakinleri, 2016’dan sağlık, mutluluk  ve barış dilediler. Misafirlere,  Kriton Curi Parkı T.S.M  Koristleri şarkılar söyledi.

Türk müziği konseri
Kriton Curi Parkı Klasik Türk Müziği Korosu, Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde şef  Caner Bakır yönetiminde bir konser verdi.
Konserde,  Segah ve Mahur  makamında  bestelenmiş  eserlerden oluşan  repertuarın sunuldu.         

ARŞİV