KAFADER 23. YILINI KUTLADI

Kadıköy Fakir ve Yardıma Muhtaç Ailelerine Destek Derneği 23. kuruluş yılını kutladı

06 Mart 2015 - 09:33
 Kadıköy Fakir ve Yardıma Muhtaç Ailelerine Destek Derneği 23. kuruluş yılını kutladı 
 
Kadıköy Fakir ve Yardıma Muhtaç Ailelerine Destek Derneği 23. kuruluş yılını kutladı. Kadıköy Aden Otel’de yapılan kutlama yemeğine üyelerin dışında da katılım yüksekti. Yemekte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Türkan Bozkurt, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Anadolu’nun çeşitli illerindeki yoksul ailelerin çocuklarına giyecek yardımı yaptıklarını belirten Bozkurt, deprem yaşayan illere giderek çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Ayrıca özellikle köy okullarına giderek giysi ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulunduklarını belirtti. Bunun yanında İstanbul içi ve dışı olmak kaydıyla 22 üniversiteli gencin eğitimine katkıda bulunduklarını söyleyen Bozkurt “Mezun olana kadar asla irtibatımızı koparmıyor mezun olduktan sonra iş imkânı sağlıyoruz” dedi.

Kutlama yemeğine Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ve eşi Hmide Kurubal, Nüfus Müdürü Nebahat Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Esra Özgent,  Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neşe Vural katıldı. Salonun bir köşesine kurulan satantta kadınların el emeği işleri satışa sunuldu.

ARŞİV