Kaleci antrenörlerine eğitim

Kaleci antrenörleri için eğitim programı düzenlendi

02 Aralık 2016 - 09:41
Mustafa SÜRMELİ
Kaleci antrenörleri için eğitim programı düzenlendi. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) İstanbul şubesinin birlikte düzenlediği Kaleci Antrenör Eğitimi, A Milli Takım Kaleci Antrenörü ve kaleci departman sorumlusu Alper Boğuşlu eğitmenliğinde gerçekleşti. Yapılan eğitim seminerine eski milli kalecilerimizden Erhan Arslan, Alpaslan Tekin, İlker Çelik, Adem Yıldız, Adnan Başaran, Turan Yılmaz  şeref konuğu olarak davet edildi.
Teorik eğitim için yapılan sunumdan sonra Nurtepe Stadı’nda uygulamalı eğitime geçildi. Eğitimin tamamlanmasının ardından katılımcılara sertifikaları verildi.
AMATÖR KULÜPLERE SEMİNER
Amatör kulüp gelişim seminerleri bu sezon da devam edecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in ortak girişimleriyle, amatör kulüplerin yönetsel açıdan gelişimine katkı sağlamak amacıyla geçen sezon başlatılan amatör kulüplere yönelik kulüp yönetimi eğitimlerinin bu sezon da devam edeceği açıklandı.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun belirleyeceği takvimin ardından seminerlerin Türkiye’nin pek çok farklı noktasında düzenleneceği belirtildi. Projede eğitmen desteğinin ise Türkiye Futbol Direktörlüğü tarafından verileceği ifade edildi. Bir gün sürecek organizasyonlarda; “Temel Kulüp Yönetimi”, “Üyelik-Taraftar-Gönüllük”, “Temel Spor Pazarlaması”, “Sportif Yönetim” başlıklarında eğitimler gerçekleştirilecek.


ARŞİV