Kalev'de İngilizce kış kayıtları

Ülkemizin köklü eğitim camialarından Kadıköy Anadolu Lisesi (Kadıköy Maarif)’nin eğitim vakfı KALEV, eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

11 Ekim 2012 - 16:02

Ülkemizin köklü eğitim camialarından Kadıköy Anadolu Lisesi (Kadıköy Maarif)’nin eğitim vakfı KALEV, eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Vakıf, Kadıköy’de açtığı “Yabancı Dil Merkezi”nde; konuşma ve yoğun İngilizce ağırlıklı iki ayrı programdan oluşan, ilköğretim (yeni sisteme göre ilkokul ve ortaokul) ve lise öğrencilerine yönelik “İngilizce Dil Kursu”nun kış kayıtlarına devam ediyor. Vakıf tarafından yapılan açıklamada, programların hazırlık aşamasında, hem içerik ve nitelik hem de fiyat ve ödeme koşulları açısından, tüm kesimlere hitap edebilmenin hedeflendiği belirtildi. Ayrıca merkezde, talep halinde, bireysel ya da gruplara özel eğitimler de düzenlenebiliyor. Yabancı öğretmen ve teknoloji ile de desteklenen eğitimler, içeriği ve kalitesi ile de benzerlerinden ayrılıyor. İsteyen her öğrencinin yararlanabileceği ekstra etüd uygulamaları ile de, hem ders tekrarı sağlanabiliyor hem de okullardaki sınavlara yönelik hazırlık yapılabiliyor.

Trinity College London…                                                                                                                  KALEV tarafından yapılan açıklamada, Trinity College London’un sınav merkezi oldukları ve tüm eğitimlerin bu akreditasyon odaklı gerçekleştirildiği vurgulandı. 1877 yılından bu yana dil eğitiminde dünya markası olan Trinity College London’ın sınavlarına, 80’e yakın ülkede 600 bin öğrencinin girdiği belirtiliyor. Trinity’in konuşma ağırlıklı GESE sınavlarının, İngiltere’den gelen, İngiliz sınav görevlileri tarafından yapılacağı vurgulandı. Merkezde, ilköğretim ve lise öğrencilerini, uluslararası geçerliliği olan bir sertifika ile tanıştırmanın yanı sıra; Kadıköy Maarif geleneğiyle her seviyede nitelikli bir İngilizce eğitimi sunuluyor.

KALEV Yabancı Dil Eğitim Merkezi…                                                                               KALEV Yabancı Dil Eğitim Merkezi; eğitimin ileri teknolojiyle yapılabilmesi için gereken tüm internet ve teknolojik altyapıyla donatılmış durumda. Seviye ve yaş gruplarına göre ayrılmış en fazla 16 kişilik sınıfları, deneyimli eğitim kadrosu ve yabancı öğretmen destekleri söz konusu. KALEV Yönetim Kurulu Başkanı Av. Argun Eğmir, “Ne kadar çok öğrenciyi İngilizce ile tanıştırabilirsek ya da İngilizcesi’ne katkı sağlayabilirsek kendimizi o kadar başarılı hissedeceğiz.Okul yöneticilerimiz ve Okul Aile Birliklerimiz ile her türlü işbirliğine ve maddi olanağı olmayan öğrencilere de fırsat eşitliği yaratma konusunda birlikte çalışmaya hazırız. Biz Eğitim Vakfı olarak bir eğitim kurumuyuz ve eğitim ailesindeki her kurum ve herkesle birlikte çalışmak isteriz. Kalev’in, gerek İngilizce eğitimi ile ilgili faaliyetlerinden, gerekse diğer faaliyetlerinden ve projelerinden elde ettiği gelirin tümü eğitime ve öğrencilere destek sağlamak için kullanılmaktadır. Uygun fiyat ve nitelikli eğitimi bir arada sunabilmemizin nedeni de bu. Bu ülkenin çocukları ve gençlerinin dil öğrenmelerini önemsiyoruz.” dedi.

Ayrıntılı bilgi için KALEV Yabancı Dil Eğitim Merkezi
Adres: Hasırcıbaşı Cad. No:12 Kadıköy Tel :0216 414 29 92-99 www.kalevegitim.com  - www.kalev.org.tr



ARŞİV