Kılıçdaroğlu Moda Sahnesi'ni ziyaret etti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yüksek gelen faturayı ödemeyi kabul etmediği için elektrikleri kesilen, bir kaç saat sonra da açılan Moda Sahnesi'ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, tiyatroya iki tane kandil hediye etti.

12 Mart 2022 - 15:04

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin ve CHP İzmir Milletvekil Tuncay Özkan ile birlikte yüksek gelen faturayı ödemeyi kabul etmediği için elektriği kesilen, bir kaç saat sonra da açılan Kadıköy'deki Moda Sahnesi'ni ziyaret etti.

Öğle saatlerinde Bahariye Caddesi'nde bulunan Moda Sahnesi'ne gelen CHP heyetini, Moda Sahnesi'nin kurucularından Kemal Aydoğan ve beraberindekiler karşıladı. Kılıçdaroğlu yanında getirdiği iki adet kandili hediye etti.

MHP'LİLERİN YOLLADIĞI KANDİLLERİ HEDİYE ETTİ

Burada kendisini takip eden basın mensuplarına kısa bir açıklama da yapan Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi: "Sanat alanında, sanatın elektriklerinin kesilmesi başlı başına vahim bir tablodur. Ama sonra bağlandığını duydum son derece mutlu oldum. Elektriklere yapılan zamlar doloyısıyla siyasal iktidarı son derece sert eleştirmiştim. Bu konudaki düşüncelerimi sosyal medyada da paylaşmıştım.Bunun üzerine Sayın Bahçeli kendi il başkanlarına talimat vererek bana kandiller göndermelerini söylemişlerdi. Bu kandillerden ikisi burada. Düşündüm ki en çok Moda Sahnesi'ne yakışır bunlar; benzer bir olayı yaşadılar. 21’inci yüzyıldayız artık, elektriklerimiz olsun, Buzdolaplarımız çalışsın. Dolayısıyla elektrikten yararlanan bütün esnafın, bütün vatandaşın en azından pahalı bir bedel ödemeyerek bu enerji hakkından yararlanmaları gerekiyor."

"SANAT DEMEK ELEŞTİRMEK DEMEKTİR" 

Tiyatro salonunda, sanatçılarla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu da söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, Moda Sahnesi'nden Kemal Aydoğan’a, "Bizi eleştirdiğiniz sürece biz kendi varlığımızı biraz daha güçlenmiş hissedeceğiz. Sanat demek aynı zamanda eleştirmek demektir. Dolayısıyla sanatın bu yönünü de ihmal etmeyelim" dedi.  

CHP Lideri, basın mensuplarından gelen "İndirimli elektrik faturanız eve ulaştı mı?" sorusuna ise "Ankara’ya gittiğimde eşime yeni fatura gelip gelmedi mi bir sorayım. Şu anda haberim yok" yanıtını verdi. 

Moda Sahnesi'nden Kemal Aydoğan ise Kılıçdaroğlu’na ziyareti için teşekkür ederek, "Ödemediğimiz ikinci faturanın son ödeme günü de dün doldu. Önümüzdeki hafta bu kandiller bizim çok işimize yarayacak. Ziyaretiniz için çok teşekkürler" dedi. 

 


ARŞİV