Kılıçdaroğlu'nun Kadıköy ziyareti

CHP Genel Başkanı olduktan sonra Kadıköy Belediyesi’ni ilk kez ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu...

30 Kasım 2011 - 13:18

CHP Genel Başkanı olduktan sonra Kadıköy Belediyesi’ni ilk kez ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi’nin sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Kasım Perşembe günü Kadıköy’e gelerek, Kadıköy Belediyesi’nin sosyal projelerini inceledi. Belediyenin ücretsiz hizmet verdiği örnek projelerini inceleyen Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi’nin sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediğini söyledi.
Genel Başkan olduktan sonra Kadıköy Belediyesi’ni ilk kez ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak Yeni Meclis Binası’na gitti. Burada Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün verdiği brifingi izleyen Kılıçdaroğlu, belediyenin uyguladığı sosyal projelerden, Fikirtepe Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi, Beton Zemin Laboratuvarı, Veteriner Müdürlüğü, Anadolu’ya Yardım Kampanyası, çocuklara ücretsiz sanat eğitimlerinin verildiği Çocuk Sanat Merkezi, Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Koşuyolu Mahalle Evi’ni ziyaret etti. Sayıları 5 bini bulan mahalle gönüllüleri ile de buluşan, projeleri yakından inceleyen ve bilgi alan Kılıçdaroğlu sabah 10.00’da geldiği Kadıköy’den akşam 17.00’de ayrıldı. Kadıköy Belediye Başkan Selami Öztürk’ü yaptığı projelerden ve başarılı çalışmalardan dolayı kutlayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
“Kadıköy Belediyesine ve Sayın Selami Öztürk’e teşekkür ediyorum. Sosyal demokrat bir belediye olarak yapması gerekeni yapmıştır. Aslında Kadıköy Belediyesi’nin bir başka özelliği İstanbul’un kültür ve sanat açısından nefes alan bir bölge olmasıdır. Biliyorsunuz UNESCO İstanbul’u kültür başkenti ilan etmiştir. Ama sanatçılar sadece Kadıköy’de, Bakırköy’de ve Beşiktaş’ta nefes alabiliyorlar. Kadıköy Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalar çok güzel, kendisini kutluyorum. Bir belediyenin insanlara nasıl değer verdiğini, insanlarla beraber yaşayan diğer canlılara nasıl değer verdiğini buradaki çalışmalarda gördük. Bir yerel yönetimin ne kadar güzel, özverili çalıştığını izledik.”

ARŞİV