Kılçık Mekân açıldı

Tiyatro Kılçık’ın artık Kadıköy’de bir mekânı var; Kılçık Mekân, hem tiyatro hem de kafe-bar-restaurant konseptiyle keyifli vakit geçirmeyi vaat ediyor.

23 Ekim 2014 - 16:39
Tiyatro Kılçık’ın artık Kadıköy’de bir mekânı var; Kılçık Mekân, hem tiyatro hem de kafe-bar-restaurant konseptiyle keyifli vakit geçirmeyi vaat ediyor. Dünya mutfağı menüsüyle ilgi çeken restoran kısmında yemek yiyip bir şeyler yudumlamak ya da 60 kişilik profesyonel oda tiyatrosundaki pek çok aktiviteye katılmak mümkün.
1988 yılında Cenk Tunalı tarafından kurulan Tiyatro Kılçık yıllarca farklı mekânlarda perde açtıktan sonra kendi mekânını hayata geçirdi. Bunun için de Kadıköy’ün girişimci ruhu Hakan Hopanoğlu’yla bir araya gelen Tunalı, Altıyol’daki bir dükkânı tiyatro ve restoran olarak düzenledi. 18 Ekim’de açılışı yapılan Kılçık Mekân’ın konukları arasında tiyatro sanatçılarından siyasetçilere, mahalle dayanışmalarından gazetecilere kadar pek çok kişi vardı.
Kılçık Mekân’da konuk tiyatro grupları da sahne alacak, özel toplantılar, söyleşi ve imza günleri ile müzik dinletilerine de ev sahipliği yapacak.
Adres:Osmanağa mah. Karadut sok. No:14 / 0538 986 73 73

ARŞİV