Kitap bağışlayan öğrenciler sertifikalarını aldıla

“En eski kitaplar bile onları okumamış kişiler için yenidir” deyişinden hareketle kampanyayı düzenlenleyen öğrenciler, “Tüm bağışcılarımıza şükranlarımızı sunarız.

26 Ocak 2012 - 11:54

Cenap Şahabettin İlköğretim Okulu Kütüphane Kulübü öğrencileri okul kütüphanesini zenginleştirmek ve katkıda bulunmak amaçlı bir Kitap Bağışlama Kampanyası başlattı. 31 Aralık 2011 tarihinde sona eren kampanya sonucunda çok sayıda öğrenci, kitap bağışında bulundu. Kitap bağışlayan öğrencilere teşekkür sertifaları, 18 Ocak Çarşamba günü törenle verildi.

Kütüphane Kulübü öğrencilerinin başlattığı Kitap Toplama Kampanyası’na büyük ilgi gösteren öğrenciler, kendi kitaplıklarında bulunan ve paylaşmak istedikleri kitaplarını okula getirerek Kütüphane’ye bağışladılar.  
“En eski kitaplar bile onları okumamış kişiler için yenidir” deyişinden hareketle kampanyayı düzenlenleyen öğrenciler, “Tüm bağışcılarımıza şükranlarımızı sunarız. Bağışları bizim için çok değerli. İnanıyoruz ki bu kampanya kütüphaneye ve okumaya olan ilgiyi daha da arttıracak” dediler.

ARŞİV