Kitap Günleri devam edecek

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi tarafından düzenlenen Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri’nin başlıca hedefi; ihtiyacı olan kütüphanelere yeni kitaplar kazandırmak ya da olmayan...

16 Şubat 2011 - 10:08

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi tarafından düzenlenen Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri’nin başlıca hedefi; ihtiyacı olan kütüphanelere yeni kitaplar kazandırmak ya da olmayan yerlerde kütüphaneler kurmak.
Bugüne kadar gerçekleştirilen Kitap Günleri etkinlikleri sayesinde Kadıköy Belediyesi; aile danışma merkezleri, Yenisahra ve Kayışdağı ilçelerinde 2 kütüphane kurdu ve 2 kütüphaneye toplam on bin kitap kazandırdı. Ayrıca Maltepe Cezaevi’ne 2 bin kitap, Bitlis İlköğretim Okulu’na 2 bin kitap verildi. Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Proje Koordinatörü Asuman Ermurat, öncelikle Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e teşekkür ederek, “Bize katkıda bulunan tüm gönüllü üyelerimize de müteşekkiriz. Umarım daha uzun yıllar Kadıköy Kitap Günleri’nde birlikte olabiliriz” dedi.
 


ARŞİV