Kız yurdunda özel etkinlik

‘Güzellik Tüneli Aracı’, Kadıköy Belediyesi Aysel- Abdullah Öğücü Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile buluştu.

16 Mayıs 2013 - 13:45

‘Güzellik Tüneli Aracı’, Kadıköy Belediyesi Aysel- Abdullah Öğücü Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile buluştu.

Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Güzellik Tüneli Aracı” ile estetik ameliyatına gerçekten ihtiyacı olan kişileri, ücretsiz analizler, öneriler ve bakımlar ile buluşturuyor. “Güzellik Tüneli Aracı”, geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi Aysel-Abdullah Öğücü Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’ndaydı. Kadıköy Belediyesi Aysel-Abdullah Öyücü Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na gelen Güzellik Tüneli Aracı” sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrenciler ile saat 14.00 – 20.00 arasında buluştu. Öğrenciler, profesyonel cilt analizi, saç analizi, radyofrekans ile yüz gençleştirme, hücre yenileyici özel maske, mineralli makyaj uygulamalarını yaptırdılar, hem de estetik ve güzellik üzerine sorular sordular, bilgiler aldılar. Güzellik Tüneli Aracı’nın yola çıkış amacı; estetik ameliyatına gerçekten ihtiyacı olan kişileri bulmak, geçtiği bölgelerdeki insanlara ücretsiz analizler, öneriler ve bakımlar yapmak. Yurt yöneticisi Neşe Canyurt, sosyal sorumluluk taşıyan ve bunu toplumla paylaşan kişi ve kurumlara her zaman ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, bu kişi ve kuruluşları yurttaki öğrencilerle buluşmaya davet etti.

 
 

ARŞİV