Küçüklerle 'Büyük Buluşma'

Kadıköy Gönüllüsü, eğitimci-yazar Ayşe Gülten Kırıcı, dördüncü kitabı olan “Büyüyen Öğrencilerimle Büyük Buluşma” isimli kitabını, Dr Sait Darga İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencilerine tanıttı.

14 Haziran 2012 - 13:07
Kadıköy Gönüllüsü, eğitimci-yazar Ayşe Gülten Kırıcı, dördüncü kitabı olan “Büyüyen Öğrencilerimle Büyük Buluşma” isimli kitabını, Dr Sait Darga İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencilerine tanıttı.
 
Acıbadem’de bulunan Dr. Sait Darga İlköğretim Okulu, geçtiğimiz hafta yazar Ayşe Gülten Kırıcı’yı ağırladı. Baskıdan yeni çıkan “Büyüyen Öğrencilerimle Büyük Buluşma” isimli anı kitabını  tanıtan yazar Ayşe Gülten Kırıcı’ya, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerden tatilde, dinlenmenin yanı sıra zamanlarını kitap okuyarak da değerlendirmelerini isteyen Kırıcı, kendini ifade edebilmenin en güzel yolunun okumaktan geçtiğini söyledi.   
Daha önce üç kitabı olan Ayşe Gülten Kırıcı, “Büyüyen Öğrencilerimle Büyük Buluşma” adlı son kitabında, yıllar sonra karşılaştığı öğrencileriyle yaşadığı sevinç, heyecan ve duygu dolu anlarını anlatıyor. Okul yıllarına geri dönüşler yaparak, o yıllarda yaptıkları çalışmaları anlatan Ayşe Gülten Kırıcı, kitabında  öğrenci, öğretmen ve velilerin de kendisinden bir şeyler bulacağını söyledi.   

ARŞİV