Konut Yöneticileri Konferansı'na yoğun ilgi

‘Konut Yöneticileri Konferansı’nın bu yıl ikincisini düzenleyen Güney Yapı, sektördeki son gelişmeleri katılımcılarla birlikte değerlendirdi.

23 Ocak 2013 - 13:45

‘Konut Yöneticileri Konferansı’nın bu yıl ikincisini düzenleyen Güney Yapı, sektördeki son gelişmeleri katılımcılarla birlikte değerlendirdi.

 
 
 
 
Isı yalıtımı sektörünün önemli aşaması olan uygulama alanında öne çıkan Güney Yapı, 280 konut yöneticisinin katılımıyla düzenlediği “Konut Yöneticileri Konferansı”nı, 10 Ocak Perşembe günü The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleştirdi. “Değişim ve Dönüşüm” teması altında ikincisinin düzenlediği Konferansta; özellikle son dönemde tartışmalara neden olan kentsel dönüşüm projelerinin tümüyle hayata geçebilmesi için gerekli görülen uzun süreç ele alındı.
 
TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ
Güney Yapı, konferansta, sadece 2012 yılında gerçekleştirdiği 485.000 metrekarelik ısı yalıtımı uygulamasıyla üçüncü kez kazandığı Türkiye birinciliği ödülünü, Polisan Profesyonel Grubu Satış ve Kanal Destek Müdürü N. Azade Yazgan’ın elinden aldı. “Konut Yöneticileri Konferansı”nın bu yıl ikincisini düzenleyen Güney Yapı, konferansın geleneksel hale getirilmesini hedefliyor. Güney Yapı Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent Güney, sektördeki liyakatsizliğe dayalı iş yapış biçimlerinden yeterince sıkıntı çeken tüketicileri bilinçlendirme ve doğru uygulamanın ne anlama geldiği konusunda sektörü aydınlatmanın bu konferansların temel amacı olduğunu belirtti. Güney Yapı’nın yeni markası GNYAPI’nın lansmanı ile sunumuna başlayan Yönetim Kurulu Başkanı A.Bülent Güney, ısı yalıtımının faydaları, uygulanma yöntemleri hakkında bilgiler verdikten sonra, Güney Yapı olarak tüketicilerle gerçekleştirdikleri büyük çaptaki pazar araştırmasının sonuçlarını katılımcılarla paylaştı. Konut yöneticilerinin en önemli sorunlarının başında gelen hukuksal mevzuatlar ve karar defterlerinin doğru hazırlanması konusunda bilgiler veren Güney Yapı Şirket Avukatı Hasan Can Özdiş de bu konuda bilgi verdi. Isı yalıtımının en önemli mesleki örgütlenmesi olan İZODER Derneği Genel Sekreteri Remzi Mehmet Fertan ise insan yaşamında artık yeni bir standart haline gelen izolasyon uygulamaları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Konferansın video görüntüleri, verilen bilgilerden katılım gösterememiş konut yöneticilerinin de rahatlıkla faydalanabilmesi için www.guneyyapiizolasyon.com.tr adresinde paylaşıma sunuldu.

ARŞİV