Kösedağı seçim zaferini Kadıköylülerle kutladı

Kadıköy'ün yeni belediye başkanı Mesut Kösedağı seçim zaferini Kadıköylülerle birlikte kutladı. Kösedağı “Kadıköylü komşularım, dün gece hep birlikte ülkemizin, şehrimizin ve Kadıköy’ümüzün geleceği için büyük bir adım attık” dedi

03 Nisan 2024 - 12:00

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) büyük bir başarı elde ettiği yerel seçimlerde Kadıköy de CHP’nin en çok oy oranını aldığı ilçe oldu. CHP’nin adayı Mesut Kösedağı oyların (212 bin 961) yüzde 68,78’ini alarak ilçenin yeni belediye başkanı oldu.

“ARTIK HARİTA KIPMKIRMIZI”

Seçim zaferini Bağdat Caddesi’nde Kadıköylülerle birlikte kutlayan Kösedağı, “Hedefimiz sadece kazanmak değildi, rekor oyla kazanmaktı” diyerek şunları söyledi: “Hem Kadıköy’de hem de İstanbul’da sizlerin sayesinde rekor oyla kazandık. Artık Beyoğlu, Üsküdar, Şile, Sancaktepe, Silivri, Çatalca, Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa bizimle. Artık harita turuncu değil. Artık harita kıpkırmızı! Ekrem Başkanla ve ilçe belediye başkanlarımızla beraber İstanbul’da sizler için 24 saat gece gündüz uyumadan çalışacağız. İyi ki Kadıköylüyüm. İyi ki siz varsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 


ARŞİV