KOZZY'nin ödül mutluluğu

2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri ödülüne Türkiye'den layık görülen Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, ödül mutluluğunu paylaşmak amacıyla kokteyl düzenledi.

28 Haziran 2011 - 11:14

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin (International Council of Shopping Centers–ICSC) 2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri ödülüne Türkiye'den layık görülen Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile Amerikalı yatırımcı AGP’nin iştirakı olan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, ödül mutluluğunu paylaşmak amacıyla 23 Haziran Perşembe günü saat 18.30’da Oldies Cafe Restaurant’ta kokteyl düzenledi.
Kokteyle Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcıları Süreyya Ensari ile Hulusi Özocak, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, AGP Başkan Yardımcısı Ulf Pettersson ile ICSC Avrupa Yönetim Kurulu ve Jüri Üyesi Avi Alkaş da katıldı. Konuşmasında Rönesans’ın takım oyunu üzerine kurulan bir şirket olduğunu belirten Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, projeye destek veren bütün kişi ve kurumlara teşekkür etti. Ödülden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren AGP Başkan Yardımcısı Ulf Pettersson ise “Kadıköy Belediyesi’ne desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile bu ödülü aldık” dedi.


Seyhan KALKAN VAYİÇ


ARŞİV