Kriton Curi Gönüllüleri Anıtkabir'deydi

Kriton Curi Parkı Gönüllüleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla 7 Kasım Perşembe günü saat 14.00'de Anıtkabir’de Ata’nın manevi huzurunda saygı duruşunda bulundurlar.

20 Kasım 2013 - 16:12
Kriton Curi Parkı Gönüllüleri ve mahalle sakinleri Ata’ya olan sevgisini, bağlılığını ve açtığı ışıklı yolda yürüdüğünü göstermek için büyük bir katılımla 7 Kasım Perşembe günü saat 14.00'de Anıtkabir’de Ata’nın manevi huzurunda saygı duruşunda bulundurlar.
Mozoleye Kadıköy Belediyesi Kriton Curi Parkı Gönüllüleri adına çelenk konuldu.
Ankara merkez komutanlığından alınan özel izinle gönüllü başkanı Serap Karakan Anıtkabir defterini imzaladı. Tören sonrası gönüllüler Anıtkabir içerisindeki müzeyi gezdiler. Atatürk'ü daha iyi tanımak, Türk ulusu için yaptıklarını, gerçekleştirdiği devrimleri belgeleri ile yakından görme ve detaylı inceleme imkanı elde etmiş oldular.
Ziyaret boyunca katılımcılar duygu dolu anlar yaşadılar. Atatürk'ü ve düşüncelerini yaşatmak adına her yıl Atatürk'ü anma haftasında Anıtkabi’ri ziyaret etme kararı aldılar ve kutsal bir görevi yerine getirmenin huzuru içinde Anıtkabir’den ayrıldılar.

ARŞİV