Kriton Curi Gönüllüleri, tiyatro sahnesinde

Kriton Curi Parkı Tiyatro Gönüllüleri, “Sahte Gelin” adlı oyunu Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelediler.

21 Mayıs 2014 - 14:12
Kriton Curi Parkı Tiyatro Gönüllüleri, “Sahte Gelin” adlı oyunu Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelediler.
6 ay gibi uzun bir sürede; tiyatro sanatçısı ve eğitmeni Güney Saraçoğlu eşliğinde çalışmalarını sürdüren Tiyatro Topluluğu, emeklerinin karşılığını izleyicilerden gelen   coşkulu alkışlarla aldı.
Kriton Curi Parkı Gönüllü Başkanı Serap Karakan’ın açılış konuşmasının ardından oyun başladı. Kostümlerini de kendileri hazırlayan oyuncular, sahnede hem oyunculukları hem de rengârenk giysileri ile büyük beğeni topladılar. Oyunun sonrasında toplanan yardımlarla akülü tekerlekli sandalye almayı amaçlayan Kriton Curi Parkı Gönüllüleri, katılımın yüksek olması sayesinde bu amaçlarını gerçekleştirmiş oldular.
Oyunun sonunda Gönüllü Başkanı Serap Karakan, başta Güney Saraçoğlu’nu ve tüm oyuncuları tek tek kutladı ve onlara çiçek armağan etti.
ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI KUTLADILAR
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kriton Curi Parkı’nda coşkulu bir törenle kutlandı. Eğitim ve Kültür Komitesi’nin hazırladığı törende renkli görüntüler vardı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Gönüllü Başkanı Serap Karakan yaptı. Ardından Eğitim ve Kültür Komitesi Başkanı Ufuk Zeybekoğlu konuştu. Bu yıl tören sunuculuğunu,6. sınıf öğrencisi Doğa Doymaz yaptı. Okul öncesi 4-5 yaş grubu çocukların kürsüye gelerek şiir okumaları, bale topluluğunun gösterisi ve 6.sınıf öğrencisi Zişen Van’ın artistik jimnastik gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.
Törende çocuklara şekerler ve bayraklar dağıtıldı, görev alan çocuklara teşekkür belgeleri verildi.
Şiirli, danslı, şarkılı bir tören daha izleyicilerin hep bir ağızdan söyledikleri marşlarla sona erdi
 

ARŞİV