Kriton Curi Parkı'nda rozet töreni

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri bünyesinde etkin çalışmalara imza atan Kriton Curi Parkı Gönüllüleri’ne 120 yeni üye katıldı.

08 Aralık 2010 - 14:32

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri bünyesinde etkin çalışmalara imza atan Kriton Curi Parkı Gönüllüleri’ne 120 yeni üye katıldı.

Geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi Kriton Curi Gönüllüleri’nin rozet töreni vardı. 2 Aralık Perşembe günü düzenlenen rozet töreninde Kriton Curi Parkı Gönüllüsü yaklaşık 120 yeni üyeye rozetlerini Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk taktı.
Başkanlığını Nurten Yaşayan, İkinci Başkanlığını Filiz Öneş ve genel sekreterliğini Yaşar Yaşayan’ın yürüttüğü Kriton Curi Parkı Gönüllüleri’nin rozet heyecanı görülmeye değerdi. Parkın büyülü atmosferinde kalabalık bir gönüllü grubunun katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, değişen koşullar, sıkıntılar ve birçok nedenden dolayı yok olmaya yüz tutmuş komşuluk, dayanışma, yardımlaşma ve daha birçok değerin, Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri sayesinde hele hele İstanbul gibi büyük bir kentte devam ettirilmesinin örnek bir çalışma olduğunu vurguladı. Öztürk, bu değerlerin korunmasında pay sahibi olan gönüllülere tek tek teşekkürlerini iletti. İkinci Başkanlığını Filiz Öneş ise mahallelerinde yaptıkları etkinliklere değindiği konuşmasında gerek mahallelerinde gerekse Kadıköy’de ihtiyacı olan herkesin yanında olduklarını belirtti.
Bilindiği üzere Kriton Curi Parkı Gönüllüleri’nin 13 farklı alanda hizmet eden, kent içinde ve mahallede sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyen komiteleri bulunuyor. Her biri toplumdaki farklı bir sorunun giderilmesi, eksikliklerin tamamlanması, kaybolmuş değerlerin tekrar hatırlanması, toplumda yeniden uygulanır hale gelmesi için gönüllü anlayışla çalışan bu komitelerin de ayrı ayrı bir yönetim mekanizması bulunuyor.


ARŞİV