Kriton Curi'de esnaf toplantısı

Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde 29 Aralık Pazar günü esnaf toplantısı vardı. Esnafa, Kadıköy Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar, belediyenin yetkilileri tarafından aktarıldı.

22 Ocak 2014 - 13:56
Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde 29 Aralık Pazar günü esnaf toplantısı vardı. Esnafa, Kadıköy Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar, belediyenin yetkilileri tarafından aktarıldı.
Toplantıya; CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt ile Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak da katıldı. Katılımcılara kentsel dönüşümle ilgili bilgiler veren Özocak, emlak vergi değerleriyle ilgili sorulara cevap verirken, Bağdat Caddesi’nin dünyada 4. cadde seçildiğini, buna karşın Bağdat Caddesi’nin vergi rayiç oranlarının diğer yerlere nazaran ne kadar düşük olduğunu rakamsal değerleri ile açıkladı.
Milletvekili Kadir Öğüt ise konuşmasında Türkiye’nin kalkınması için eğitimin birinci sırada yer alması gerektiğinin altını çizdi, laf üretmek yerine halka inerek onların sorunları ile birebir ilgilenmek gerektiğini vurguladı. Bunun ilk basamağının gönüllüler olduğunu 
söyledi.
Mahalle esnafı da bu tür toplantıların belirli periyotlarla yapılmasının kendileri için faydalı olacağını dile getirirken, Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi Başkanı Serap Karakan da bu istekleri dikkate alacağını belirtti.

ARŞİV